Naczynie do roztapiania czekolady 400 ml
Opis
Naczynie do roztapiania czekolady 400 ml
Naczynie może pomieścić do 400 ml roztopionej czekolady. Produkt zaprojektowany, aby można go było stabilnie włożyć do wrzątku, bez narażania czekolady na kontakt z wodą. Używasz, tworzysz polewę i nie martwisz się o przypadkowe oparzenie dłoni. Idealne dla osób które od czasu do czasu lubią sprawiać sobie słodką przyjemność. Wykonanie z metalu gwarantuje trwałość miski do rozpuszczania czekolady. Uchwyt to praktyczny element chroniący Cię przed przypadkowym oparzeniem.
Naczynie do rozpuszczania czekolady
Tygiel do topienia czekolady w kąpieli wodnej jest cały wykonany z trwałego materiału – stali nierdzewnej.
Gwarancja niezmienionego smaku czekolady. Dobry pomysł na prezent dla każdego, kto lubi piec słodkości. Wystarczy, że umieścisz go w garnku z wrzątkiem, opierając o jego brzegi. Produkt posiada uchwyt dzięki czemu możesz je również zawiesić na haczyku, jeśli korzystasz z kuchennego relingu.
Korzyści dla Ciebie:
- Szybko i wygodnie roztopisz czekoladę, unikając jej przypalenia
- Precyzyjnie wykonasz polewę z topionej czekolady, dzięki odpowiednio wyprofilowanej budowie miski
- Produkt ma długi uchwyt ułatwiający użytkowanie i chroniący przed przypadkowym oparzeniem dłoni
Dane techniczne:
Wysokość (cm) | 6 |
Długość (cm) | 26 |
Szerokość (cm) | 14.5 |
Długość (cm) | 26 |
Szerokość (cm) | 14.5 |
Materiał | stal nierdzewna |
Kolor | srebrny |
Wzór | błyszczący |
Pojemność (l) | 0.4 |
Pojemność (ml) | 400 |
Pozostałe informacje | - na rantach naczynia wyprofilowane wylewki - długość rączki: 11 cm - wewnętrzna średnica naczynia: 11 cm - naczynie idealne do topienia czekolady, masła oraz przygotowywania sosów na bazie jajek |